Krav Maga Global-NL is de Nederlandse tak van Krav Maga Global by Eyal Yanilov en is een overkoepelende organisatie waar krav maga scholen in heel Nederland bij zijn aangesloten.

Deze Krav Maga scholen voldoen aan de internationale KMG eisen om les te geven in Krav Maga aan burgers. De instructeurs zijn gecertificeerd, hebben maandelijks trainingen om hun eigen vaardigheden bij te houden en hebben 2 keer per jaar een verplichte bijscholing om op de hoogte te blijven van veranderingen. 
Daarnaast zijn er diverse trainingen/cursussen in Nederland en in het buitenland waar ze aan deel kunnen nemen.
Momenteel is Gracia Ho-Asjoe divisiehoofd Women Krav Maga Internationaal en van Nederland. Ze hoopt samen met collega Theresa Wever ( de 2de vrouwelijke KMG instructeur in Nederland) krav maga toegankelijker te maken voor vrouwen.

KMG-Nederland heeft haar kantoor te Steenplaetsstraat 6-4R in Rijswijk (ZH) en is te bereiken per mail Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. of kijk voor meer informatie over krav maga en Krav Maga Global-NL op www.kravmaga.nl