Volwassenen

De les voor volwassenen is gemengd (mannen en vrouwen vanaf 18+)  We geven les volgens de basisprincipes van Krav Maga en de richtlijnen van Krav Maga Global. Het is echter ons streven dat onze cliënten de technieken niet alleen “kennen” maar ook “kunnen” en dat het een onderdeel wordt van hun instinctieve reactie, zodat ze in dreigende of gevaarlijke situaties reflexmatig zullen handelen. Ofschoon wij het belang van een examen als persoonlijke toetsing onderkennen is het voor ons in het licht van zelfverdediging van ondergeschikt belang!

Starten met Krav Maga
Heb je geen conditie, kracht of flexibiliteit? Geen probleem. Het ontbreken van één van deze drie of alle drie is geen reden om niet te trainen of te wachten met trainen :-). Tijdens onze lessen komt dit ruimschoots aanbod!

Proefles
Het is mogelijk om op een van onze locaties een GRATIS proefles te volgen.

Benodigdheden voor een proefles

  • Trainingsbroek, zonder zakken, ritsen en knopen;
  • T-shirt met korte mouwen;
  • Gympen waar je binnen mee kunt trainen ( zwarte zool mag niet afgeven);
  • Flesje water en een handdoekje;
  • Indien aanwezig een Toque (kruisbeschermer) en een bitje.

Wanneer je lid wordt hebben wij een pakket in de aanbieding met een KMG t-shirt, zwarte broek, KMG logo, een toque en een bitje. Na de eerste maand zullen ook beenbeschermers en bokshandschoenen aangeschaft moeten worden, behorende tot je basis uitrusting.