GREA Ultimate

GREA Ultimate; van Combat & Fighting naar Ultimate
Bij Krav Maga leer je trappen, stoten, vechten, verdedigen; staand en op de grond maar we zijn geen specialisten in de afzonderlijke vaardigheden. Trappen (Kickboksen), Stoten (boksen), grondwerk (Brasilian Jiu Jitsu, Grappling). Met onze Ultimate Divisie willen we onze studenten de kans geven om in een iets realistischere setting te trainen en uitstapjes buiten de gewone Krav Maga lessen te maken ter versterking van hun Krav vaardigheden.

Te denken aan

  • Combat & Conditioning, elke woensdag- en vrijdagavond
    Waarbij je werkt aan je conditie, je stoot- en traptechnieken en een stukje sparren (vechten)
  • Ultimate trainingen voor P3 en hoger, 1 zondag in de maand van 10:00-12:00 uur
    Tijdens deze trainingen werk je aan je combat & mindset en train je je krav maga technieken onder een hoger stresslevel. Hiervoor heb je iets meer protectiemateriaal nodig dan tijdens de gewone trainingen en trainen we vaak met een helm, body-protectie en/of een veiligheids-/combat bril.
  • Ground & Pound weekend, 1 weekend per jaar waarin we een MMA specialist uitnodigen om onze basis trap- en stoottechnieken, staand en op de grond, naar een hoger niveau te tillen. We hebben 3 jaar lang Jovan Manojlovic, als gast docent gehad.
  • GREA-Running The Target seminar, een samenwerking tussen Running The Target en GREA Krav Maga waarbij we trainen op tactiek en techniek en een combinatie maken tussen onze Krav Maga tactieken en schieten met een replica. Of gewoon als teamuitje als afsluiting van het jaar. Stressvol en ontzettend leuk om te doen.

Kijk bij Events voor meer informatie over de trainingsdata of mail naar info[at]grea.nl voor meer informatie over de data, de lokatie en kosten.