Per 1 februari 2019 is Pink Boxing, G-Fit: Boxing Fit & Fun geworden. Het is exclusief voor vrouwen en is de ideale Total Body Workout om in vorm te komen of te blijven. Dit doen wij door middel van 2 onderdelen: Punch & Kick en Circuittraining.

Punch & Kick: Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende stoottechnieken vanuit de bokssport en van verschillende traptechnieken vanuit de Krav Maga. Dit is allemaal zonder direct fysiek contact. Elke maand werken wij met een nieuwe combinatie van punches & kicks. Tijdens dit onderdeel wordt er gebruik gemaakt van bokshandschoenen, focuspads, bokszakken en trapkussens.

Circuittraining: Hierbij maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht of van verschillende attributen zoals o.a.: verzwaarde ballen, TRX, kettlebells, battle ropes, speedladder en plyo box. Deze oefeningen doe je lekker op je eigen tempo, maar onze instructeurs zijn er wel om je te stimuleren om jouw grenzen te verleggen.

Boxing Fase

We starten meteen met de bokshandschoenen aan. Elke maand hebben we een nieuwe boks combinatie waar we mee spelen en die we ter afwisseling combineren met kicks.

Fit Fase

Aansluitend hebben we een circuittraining. Deze is elke week anders. Waarbij iedereen op haar niveau kan meedoen.

Fun Fase

Onze instructeurs maken het hun missie om ervoor te zorgen dat je in elke les lekker hebt gewerkt, fitter bent geworden en vooral lol hebt gehad tijdens je work-out.

© Copyright 2014/2018 - GREA | Krav Maga | Ultimate | Defence | Kidz & Teens